Astrologie app Co-Star: deze app wil je hebben

astrologie app

Horoscoop galore

Geloof je net zo min in horoscopen als in Astro TV? Toe, lees dan vooral verder. ”Waarom zou ik verder lezen”? Ik heb daar toch helemaal niets mee. Een beetje in de Ditjes en Datjes lezen dat ik vandaag beter geen grote aankopen kan doen én dat komt dan door de retrogranola van Mercurius zeker. Of zoiets. Kwakzalverij, dat is het!” Het voorgaande is een fictief gesprek dat plaatsvindt tussen mij en iemand die dus echt niets met horoscopen heeft. Ook kan het zijn dat je Zwitserland bent als het om horoscopen gaat. Of je gaat nog net niet langs de deuren -waarbij je met één voet al binnen bent, gewapend met je smartphone en deze astrologie app Co-Star- om zieltjes te winnen. 

Dagelijkse horoscoop

De laatste categorie; dat ben ik. Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een hongerige leeuw als het om het verslinden van letters gaat. Van de achterzijde van het pak hagelslag, de shampoofles of de Hitkrant; ik heb het gelezen. Met horoscopen is het ook altijd zo geweest. Of deze nu uit de Metro, Grazia of de Hitkrant kwam. Een kritische meid was toen nog in ontwikkeling (al is ze altijd wel bijzonder goed gelovig gebleven), dus ik vroeg me niet echt af waar dit nou allemaal op gebaseerd was. Tot ik mij zo’n zes jaar geleden begon bezig te houden met spiritualiteit, al noem ik het liever gewoon: de natuur. Tegelijkertijd met mijn nieuwe interesse kwam ik uit bij de horoscoop van ELLE. Het lezen daarvan behoort sindsdien tot mijn dagelijkse ochtendritueel.

Mercurius retrograde

Mijn horoscoop en ik horen bij elkaar als Khal Drogo en Khaleesi, Kaj Gorgels en Jessie Jazz en Barack en Michelle. We zijn zelfs zo verstrengeld met elkaar, dat ik al preventief kan balen als het volgens mijn horoscoop een rotdag wordt.  Staat liefdesplaneet Venus drie weken in mijn sterrenbeeld; kom maar door met die lakens. Mercurius retrograde? Ja, dat is gewoon helemaal kut. 

>>Scroll naar beneden om de astrologie app te downloaden en hier meer over te lezen.

Astrologie app Co-Star

Alhoewel ELLE nog steeds mijn dagelijkse ding is, komen er steeds meer horoscopen op mijn pad. Deze gaan soms net iets verder, net zoals ik steeds verder kijk. De Maannomade noemt zichzelf een moderne astrologe en alleen al door haar naam hou ik van haar. Haar wekelijkse horoscoop? Natuurlijk lees/verslind ik die. De Moon Sisters? Ik volg ze. Al is er één app waar ik echt high on love van wordt en dat is de astrologie app Co-Star. Toen ik mijn iPhone inruilde voor Android heb ik het een aantal maanden zonder mijn geliefde astrologie app moeten doen. Nu is er dus toch ook een Android-variant. Halleluja. 

Hoe werkt astrologie app Co-Star

Naast je geboortedatum onderscheidt deze app zich door te kijken naar de tijd waarop je geboren bent. Hopelijk heb je beide ouders nog of in ieder geval één van de twee om dit te kunnen achterhalen. Zo ben ik 24-01-1987 om 19:55 op een zaterdag geboren. Astrologie app Co-Star toont je jouw natal chart en je ascendant. Zo kun je precies zien in welke huizen de zon, maan en planeten binnen ons sterrenstelsel zich bevinden op het moment dat je geboren wordt. Dit zegt veel over je karakter, hoe je op bepaalde dingen reageert en nog zoveel meer interessants. De astrologie app verzamelt alle data bij de NASA en werkt met gerenommeerde astrologen die jarenlang hebben gestudeerd én nooit zijn uitgeleerd. Hoe mooi is dat. 

>>Download de astrologie app Co-Star hier.