Dit kan een Reiki sessie op afstand voor jou betekenen

✓ Een Reiki sessie op afstand werkt ontspannend én helend.
✓ Je ontvangt precies datgene wat je nodig hebt.
✓ Krijg meer richting en sturing.
✓ Herstel van zelfhelend vermogen.
✓ Je komt in contact met jouw spirituele lichaam. Nee, dit is niet zweverig, al kan het wel voelen alsof je zweeft.
✓ Eventuele blokkades worden opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Dit zeggen anderen over Reiki op afstand (of fysiek) met Lauri

”Vanaf het eerste moment vond ik de Reikisessie met Lauri betoverend. Meteen toen ik ging liggen, voelde ik direct dat ze met mij aan de slag ging. Het voelde alsof ik in een diepere versie van mezelf terecht kwam. Alsof ik meteen in het diepste punt van een meditatie gezogen werd. Het was bovenal heel liefdevol en ik voelde mij onoverwinnelijk.”

Jessie Jazz
reiki op afstand

”Je hoort veel over Reiki, maar ik had het nog nooit zelf ervaren. Lauri gaf mijn eerste reiki sessie… op afstand! Ik voelde een energie (tintelingen) van mijn kruin tot aan mijn voeten en mijn gedachten kwamen tot stilstand. Ik voelde het exacte moment toen Lauri met de sessie stopte; alsof ze haar handen letterlijk van me aftrok en ik weer terug op aarde was. De boodschap die Lauri voor mij had doorgekregen, was ook precies de boodschap die ik nodig had. Bedankt Lauri voor deze bijzondere ervaring.”

Eva
reiki op afstand

”Een reiki sessie op afstand vond ik van te voren een beetje onmogelijk klinken, maar ik ging open de sessie in. Terwijl ik absoluut niet moe was en de slechtste dutjes-persoon op aarde ben, zakte ik snel heel diep weg en zag ik allerlei kleuren. Zo ongelofelijk ontspannen. Een heel bijzondere ervaring, dank je wel Lauri!’’

Gabrielle
reiki op afstand

”Een sessie met Lauri kan ik omschrijven als een APK.. even door de energievelden heen om alles weer smooth te laten vloeien.
Ze zet de puntjes op de I en na de sessie staat je spirituele deur weer iets verder open en stroomt alles lekker door! Alleen maar mooie ervaringen uit onze ontmoetingen.”

Barbara

”Heb een fantastisch half-day retraite bij Lauri gedaan. Zelfs mijn vriend, die voor het eerst yoga deed, was zeer enthousiast en voelde zich snel op zijn gemak. Ze legt alles heel goed uit en geeft je mooie inzichten mee. Haar meditaties luister ik online en ze neemt je heel fijn mee in pure ontspanning met haar fijne stem. Lauri is een sprankelende spirit en ik volg heel graag alles van haar.”

Madelin
reiki op afstand

”Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een les van Lauri!”

Melanie

ONTDEK WAT REIKI OP AFSTAND ALLEMAAL VOOR JOU KAN DOEN

Dit geldt uiteraard ook voor een fysieke sessie die je kunt boeken wanneer je op Ibiza bent. 

Prijs Reiki op afstand

De Reiki op afstand sessie duurt tussen de 21 en 27 minuten. Hou inclusief voor- en nazorg je rekening met 45 minuten

Prijs voor één sessie  € 67
Prijs voor drie sessies (binnen één maand) € 167

Het is ook mogelijk om een fysieke sessie op Ibiza te boeken. Hier gelden andere prijzen voor, eventueel met Healy-scan. Mail naar info@nyepi.nl voor meer informatie. 

Ja, dit wil ik
reiki op afstand

”Mijn Reiki sessie met Lauri was een hele fijne ervaring. Ik vond het best spannend, omdat dit mijn eerste sessie zou zijn. Maar direct vanaf het begin voelde ik me veilig in het contact met haar. Lauri is heel attent en zorgzaam en heeft echt hart voor wat ze doet. Ik ben erg tevreden en blij!”

Emma