Ontdek de tools voor persoonlijke- en spirituele groei

Hoe lekker zou het zijn, je gaat jaarlijks voor een kleine beurt, soms verwissel je preventief een band en eens in de twee jaar is het tijd voor de grote beurt. Is er iets stuk? Dan vertelt de garagehouder precies hoe lang het duurt én wat het kost om door de APK-keuring te komen. Helaas gaat het in de werkelijkheid iets anders én zeker wanneer het om jouw body, mind en soul gaat. 

Het e-book APK voor body, mind & soul biedt een gereedschapskist vol spirituele, praktische en wetenschappelijk onderbouwde tools. Deze vormen de basis voor persoonlijke- en spirituele groei. Er zijn zoveel quick fixes, of dingen die voor een ander werken. Alleen wat heb jij nodig? Door te leren, experimenteren en ontdekken weet je welke tools er allemaal zijn, wat voor jou werkt én wanneer. Spiritualiteit is geen trend, maar een levenslang verbond met jezelf. Waarbij dit boek een andere toon of voice biedt: wars van zweverigheid, vol met levendigheid en zelfspot.

Download het e-book nu helemaal gratis. 

zelfliefde
jessie jazz vuijk

Vanaf het eerste moment vond ik de Reikisessie met Lauri betoverend. Meteen toen ik ging liggen, voelde ik direct dat ze met mij aan de slag ging. Het voelde alsof ik in een diepere versie van mezelf terecht kwam. Alsof ik meteen in het diepste punt van een meditatie gezogen werd. Het was bovenal heel liefdevol en ik voelde mij onoverwinnelijk.”

Jessie Jazz Vuijk

madelin van zomeren

Heb een fantastisch half-day retraite bij Lauri gedaan. Zelfs mijn vriend, die voor het eerst yoga deed, was zeer enthousiast en voelde zich snel op zijn gemak. Ze legt alles heel goed uit en geeft je mooie inzichten mee. Haar meditaties luister ik online en ze neemt je heel fijn mee in pure ontspanning met haar fijne stem. Lauri is een sprankelende spirit en ik volg heel graag alles van haar.”

Madelin van Zomeren

marion van rossenberg

Lauri is een fantastische yoga docente, heel bescheiden en geen zweverig type. Ze staat juist met beide benen op de grond. Haar stem is warm, mooi en zorgt voor rust.  Haar lessen en retreats bereidt ze tot in de puntjes voor en maakt een bijpassende playlist. Waarbij ze zorgt dat je je prettig en veilig voelt in de groep. Kortom een lieve kanjer.”

Marion van Rossenberg

 

Melanie van der Laan

Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een les van Lauri!”

Melanie van der Laan