Hoe spirituele mensen praten

spirituele mensen

Hoe spirituele mensen praten

Is het je weleens opgevallen dat mensen die aan spiritualiteit doen vaak dezelfde woorden en zinnen gebruiken? Ook ik beheers het spirituele alfabet behoorlijk, alleen kijk ik wel altijd naar de ontvanger. Zo vind ik het heerlijk om urenlang te filosoferen over het verhogen van je vibraties, astraal reizen of hoe je inzicht kunt krijgen in je Akasha Kronieken. Denk je nu bij het laatste dat dit een aflevering van Game of Thrones is? Dat geeft helemaal niets. Ook ik leer elke dag bij als het om de taal van spirituele mensen gaat. Alleen praat ik niet constant zo én al helemaal niet tegen mensen die net zo nuchter zijn als de gemiddelde beveiliger op Lowlands. 

Spiritaal explained

De volgende afbeelding kwam ik tegen op het social media account van Issa. Een heel bijzonder mens en een fantastische coach. Ik heb zo ongelofelijk gelachen, want ook ik ben op sommige punten schuldig bevonden. Oeps, haha. Alleen zie ik de humor hier ook van in. Laten we persoonlijke groei, spiritualiteit en alles wat daarbij hoort vooral zien als een mooie ontdekkingsreis. Het hoeft allemaal niet zo serieus. Voor degene die Spoedcursus Verlichting van Tijn Touber gelezen hebben: ik heb het natuurlijk over rule number 6. Welke taal je ook spreekt; als je de taal van humor maar niet zal verleren. 

spirituele mensen

Hoe spirituele mensen ruzie maken                               

Deze man, ik ben fan. Hij is het equivalent van hoe spirituele mensen praten. Of eigenlijk de mensen die pretenderen spiritueel verlicht te zijn en zichzelf verhevene. Zoals: ”Ik doe alleen wat goed voelt voor mijn zieltje.” Deze zin roept bij mij best wel wat weerstand op. Al zou iemand die veel aan spiritualiteit doet dan antwoorden; dat de weerstand toch echt in mij zit. Afijn, het maakt mij allemaal niet uit wiens weerstand het is. Ik kan om de spiritaal en onderstaande parodie heerlijk lachen en ja ook ik kan mezelf er soms in verliezen. Ik ben nu eenmaal een mix van nuchter, grenzeloos nieuwsgierig en zweverig tegelijkertijd en hetzelfde geldt voor mijn vocabulaire.