Behoefte aan een citytrip richting ontspanning? Dit is The First-Aid Self-Care Retreat

first-aid self-care retreat, lauri berkhoudt, one day retreat ibiza

Keer je aandacht naar binnen met The First-Aid Self-Care Retreat

Er is zoveel gaande in de wereld. Daar kan ik helaas niet zoveel aan doen, wel kan ik er voor jou zijn als het gaat om jouw binnenwereld. Ik ontvang steeds meer berichten of beter gezegd hulpkreten. Van paniekaanvallen, tot niet meer kunnen slapen. Of ik iets op afstand kan betekenen? Dit heeft mij aan het denken gezet. Wat heb je nu nodig? Wat kan ik naast Reiki op afstand, bieden?

Thuiskomen bij jezelf

Het kan zijn dat je ineens allerlei (nieuwe) rollen speelt, lesgeeft aan je kinderen. Of dat juist alle dagen op elkaar lijken. De verveling of eenzaamheid toeneemt. Je jouw geliefde werk niet meer kunt doen. Er is niets zo funest voor de mind als sleur. Wie elke dag hetzelfde doet, denkt elke dag hetzelfde en voelt zich elke dag hetzelfde. The First-Aid Self-Care Retreat is er om dit te doorbreken én om een moment van ontspanning te creëren. Ook als je slechts vijf minuten me-time per dag weet vrij te maken. De online retreat bevat allerlei tools die je dagelijks praktisch kunt inzetten. Voor hernieuwde energie, diepe ontspanning in je lijf en vooral meer rust in je hoofd. Zie deze retreat als een mini-escape of een citytrip met je beste vriend(in), waarna je weer helemaal opgeladen thuiskomt bij jezelf. 

Dit is The First-Aid Self-Care Retreat

De online retreat is zo opgebouwd dat je hem in twee en half uur achter elkaar kunt volgen, of kies een onderdeel uit jouw EHBO-kist. Deze zit vol met ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra-sessies en meditaties. Het fijne én unieke aan de online retreat is dat je slechts eenmalig een betaling doet (€ 47), waarna je drie maanden lang toegang krijgt tot de beveiligde omgeving.  

De inhoud van de online retreat

✓ Een yogasessie van een uur (yin&yang).
✓ Drie ademhalingsoefeningen voor meer energie of om stress te verlagen.
✓ Negen First Aid self-care tools.
✓ In totaal 29 minuten aan meditaties.
✓ Drie diep ontspannende en zelfhelende Yoga Nidra-sessie (is Savasana jouw favoriete pose? Dan word je hier heel blij van).
✓ Self-care journal opdrachten.
✓ Mini-masterclass vol tips, tricks, tools en een beetje fun.
✓ 11 positieve affirmaties

Dit levert de First-Aid Self-Care Retreat je op

✓ Hernieuwde energie
✓ Minder stress in je lijf
✓ Meer rust in je hoofd
✓ Tools om op te laden
✓ Innerlijke balans
✓ Een dagelijks moment van self-care
✓ Betere connectie met je intuïtie 
✓ Ontspanning op het diepste niveau

Keer je aandacht naar binnen met deze online retreat die voelt als een citytrip richting ontspanning…

Hier vind je meer informatie over The First-Aid Self-Care Retreat

Wil je nu meteen beginnen aan jouw innerlijke reis? Klik dan hier. Wil je niet alleen op reis, maar samen met een dierbare? Dan betaal je slechts € 77 voor tweemaal toegang tot deze retreat.