mariposa retreat ibiza

Van 14 november tot 19 november, 2021

boeken

“Al bij de eerste vooroverbuiging hoor ik de tranen zachtjes op de mat landen. Een deelneemster is zichtbaar geëmotioneerd tijdens een retreat en bedankt mij na afloop uit de fundering van haar hart. Ze opent en deelt haar ervaringen met emoties en rouw. Dan kijkt ze mij met natte ogen aan en zegt: ”Ik luister naar je en word al helemaal rustig.”  Ze vervolgt: ”Je zit hier als een soort van Boeddha voor mij, je straalt… ziet er supergoed uit… Alleen vertel mij nu eens: ”Heb jij een rechtstreekse vlucht gepakt om hier te komen of ging dat met hobbels?”

Lees hier wat anderen schrijven over de retreats of Reikisessies van Lauri

”Lieve Lauri, ik wilde je nogmaals bedanken voor de fijne half-day retreat. Ik kom zeker nog een keer terug. Je hebt een hele fijne energie die voor mij als een instant connectie voelde, je bent een bijzondere vrouw, dank daarvoor 🙏🏻.”

Aster / Retreat

”Lauri, ik wil je zo hard bedanken voor alle bevindingen die je zo snel met me kan delen, voor jouw tijd en de sessie. Ik wil graag de tijd nemen om mijn bevindingen op te schrijven en naar je door te sturen. Op dit moment voel ik me licht en moet ik huilen op een goede manier. Ik kom later tot je terug als dat goed is. Nog even nagenieten nu.”

Elisabeth / Reiki

”Erg mooi hoe je de ochtend vorm hebt gegeven 🙏🏻Je liefde, space en zijn hebben het bijzonder gemaakt ✨. Good times ahead. Trust yourself and read the signs 🙏🏻💫. ”

Daphne / Retreat

Ik was mijn lichtschakelaar kwijt

Of ik een rechtstreekse vlucht gepakt heb naar een lichter leven? Het antwoord is nee. Ik heb zonder medicijnen een zware depressie overwonnen. Hoe? Door er volledig doorheen te gaan. Elke dag te bewegen en yin yoga. Dit was mijn beste therapeut. Hoe slecht ik mij deze periode ook voelde, ik bleef vertrouwen hebben dat het op een dag beter zou gaan. Nog steeds heb ik weleens mindere periodes, alleen weet ik nu hoe ik deze korter kan maken. Hoe? Dankzij spirituele en wetenschappelijk onderbouwde tools en wijsheden, waarvan ik zou willen dat ik ze op de basisschool al wist. 

“Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain.” 

Met Mariposa gaan we jouw lichtschakelaar weer vinden. De lucht in je hoofd weer blauw toveren. Zodat je lichter door het leven kunt bewegen. Of als de lucht al blauw is, dan kleuren we hem net nog iets helderder. Ook gaan we verstillen, je hoeft niet door het leven te rennen. Bovenal is Mariposa het terugvinden van levensvreugde; al blijft het woord joy toch nog iets beter de lading dekken.

meer lezen

Wil je helemaal tot rust komen? Een betere connectie met jezelf? Meer ontspanning in je lijf? Langere stiltes tussen jouw gedachtes? Maar bovenal weer de joy in life terugvinden? Dan is Mariposa het antwoord. 

ja, ik wil nu meteen boeken ik wil graag met je bellen
dit is wat je krijgt tijdens

Mariposa: de retreat Ibiza, van 14 tot 19 november, 2021.

Tijdens de Mariposa retreat Ibiza, zullen wij je volledig ontzorgen. Doordat je niet meer hoeft na te denken over dagelijkse keuzes, zal je meer ruimte ervaren voor je hartwensen. Wat wil ik nu eigenlijk? Wat heb ik daarvoor nodig? Wat kan ik nu veranderen? 

Deze Ibiza retreat werkt als een resetbutton en oplader. Ontdek hoe je jouw batterij weer kunt opladen en vooral hoe je jouw energie behoudt. Na afloop voel je je opgewekt met 50% meer energie. 

Mariposa is de ultieme vorm van selfcare. Waar je veel spirituele, wetenschappelijk onderbouwde en praktisch toepasbare tools aangereikt krijgt. Ontdek wat bij je past. Wat neem ik mee naar huis en hoe integreer ik dit alles? 

Verschillende yogastijlen wisselen elkaar af. Van zachte en reflecterende yin, tot actieve en dynamische sessies. Met daarbij extra veel ruimte voor Yoga Nidra. Deze vorm van yoga omschrijft zich het beste als een geleide meditatie die je thuisbrengt bij jezelf. Waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. 

Het is een Oosterse wijsheid en een tegeltjes cliché tegelijk, maar de stilte spreekt meer dan duizend woorden. Ontdek de kracht van stilte; zonder telefoon, zonder te praten, zonder te doen. Dagelijks een uur alleen maar zijn, te midden van de natuur. Dit is het beste medicijn. 

Geef meer richting aan jouw lichte (droom)leven, tijdens de visionboard workshop. De tweede workshop wordt gegeven door Suzanne Boersma, een prachtige vrouw van binnen en van buiten. Zij is Wim Hof-instructeur en zal een bijzondere ademworkshop geven met ijsbad. Voor wie wil. 

Dit is MARIPOSA retreat Ibiza by One Day Retreat Ibiza x Nyepi

✓ 5 of 6 overnachtingen in een super-de-luxe Ibiza-villa met zwembad en sauna.
✓ Afwisselend programma van vijf dagen en de zesde nacht kun je op basis van logies verblijven (dit is inbegrepen in de prijs).
✓ Stilte ochtenden.
✓ Miracle morning (dit wil je thuis ook).
✓ 6 yogasessies in verschillende stijlen (o.a. yin & yang).
✓ Meditaties, ademhalingsoefeningen & mindfulness.
 Ademworkshop met ijsbad door Wim Hof instructeur Suzanne Boersma.
✓ Deeprelax Yoga Nidra-sessie.
✓ Reiki Group Healing.
✓ Hike door de schitterende natuur van Ibiza.
✓ Visionboard workshop.
✓ Vegetarisch & vegan eten, 3x per dag bereid door een chef.
✓ High Intensity Interval Training (de hartslag gaat omhoog).
✓ Genoeg vrije tijd om te relaxen.
✓ Magische closing ceremonie op de laatste avond.
✓ Wetenschap & spiritualiteit komen samen.
✓ Van 14 tot 19 of 20 november, 2021.

Prijs vanaf 1599,- op basis van een gedeelde kamer.

‘Het beste cadeau aan jezelf is een retreat bij Lauri. Of dat nou een halve dag, een hele of een week is. Lauri heeft een fijne kalme energie bij zich, waardoor ik me elke keer weer direct rustig voel worden. Ik heb tientallen yogasessies en meditaties van haar bijgewoond en inmiddels ook reiki gekregen, maar in woorden uitleggen wat het met je doet blijft lastig. Ik kan alleen maar zeggen: gun het jezelf en ga het ervaren.’

Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een les van Lauri!

ik wil boeken

Is Mariposa precies wat je nodig hebt? Dan kun je hieronder boeken. Daar vind je ook alle informatie over de kamerindeling, prijzen etc. Klik op meer info om onderaan de pagina de meest gestelde vragen te bekijken. 

direct boeken meer info