Dit is de First Aid Self-Care Retreat

✓ Een yogasessie van een uur (yin&yang).
✓ Drie ademhalingsoefeningen voor meer energie, ontspanning of om stress te verlagen.
✓ Negen First Aid self-care tools.
✓ In totaal 29 minuten aan meditaties.
✓ Drie diep ontspannende en zelfhelende Yoga Nidra-sessies (is Savasana jouw favoriete pose? Dan word je hier heel blij van).
Self-care journal opdrachten.
Mini-masterclass vol tips, tricks, tools en een beetje fun.
11 positieve affirmaties
✓ De ultieme escape: volg de online retreat in drie maanden tijd zo vaak als je wilt.
Nederlands gesproken en opgenomen op magisch Ibiza
Drie maanden lang toegang tot de online retreat.

dit wil ik ervaren

Dit levert The First Aid Self-Care Retreat je op

The First Aid Self-Care Retreat is jouw citytrip to relaxation. Volg de online retreat in zijn geheel in twee en half uur. Of kies dagelijks een onderdeel uit de First-Aid Tools -jouw persoonlijke EHBO-koffertje). Zelfs met slechts vijf minuten tijd, zijn er meditaties & ademhalingsoefeningen die direct ontspanning brengen. 

✓ Hernieuwde energie
✓ Minder stress in je lijf
✓ Meer rust in je hoofd
✓ Tools om op te laden
✓ Innerlijke balans
✓ Een dagelijks moment van self-care
✓ Betere connectie met je intuïtie 
✓ Ontspanning op het diepste niveau

Dit zeggen anderen over Lauri I One Day Retreat Ibiza I Nyepi I First Aid Self-Care Retreat

Lauri is een fantastische yogadocente, heel bescheiden en geen zweverig type. Ze staat juist met beide benen op de grond. Haar stem is warm, mooi en zorgt voor rust. Haar lessen en retreats bereidt ze tot in de puntjes voor met een prachtige playlist. Waarbij ze zorgt dat je je prettig en veilig voelt. Kortom een lieve kanjer.”

Marion
reiki op afstand

”Lauri weet als geen ander gevoel en fun met elkaar te combineren. Door haar gevoeligheid en empathisch vermogen, geeft zij je het gevoel van veiligheid. Hierdoor kan ik mij volledig openstellen, overgeven en ervaren dat alles goed is zoals het zich aandient. Naast de rust die Lauri overbrengt, is er ook ruimte voor joy en sparkles. Door deze combinatie voel ik me altijd weer opgeladen en positief na een les van Lauri!”

Melanie

”Heb een fantastisch half-day retraite bij Lauri gedaan. Zelfs mijn vriend, die voor het eerst yoga deed, was zeer enthousiast en voelde zich snel op zijn gemak. Ze legt alles heel goed uit en geeft je mooie inzichten mee. Haar meditaties luister ik online en ze neemt je heel fijn mee in pure ontspanning met haar fijne stem. Lauri is een sprankelende spirit en ik volg heel graag alles van haar.”

Madelin

ONTDEK WAT DE FIRST AID SELF-CARE RETREAT VOOR JOU KAN DOEN

Prijs First Aid Self-Care Retreat

Betaal eenmalig € 77 en krijg drie maanden toegang tot deze online retreat. Je kunt hem zo vaak doen als je wilt. Krijg drie maanden lang toegang tot deze citytrip to relaxation en betaal slechts € 77. Je kunt hem zo vaak doen als je wilt.

Behoefte aan nog meer ontspanning? Ontdek dan de kracht van deze online retreat in combinatie met een reikisessie op afstand. Voor dit zen-pakket betaal je slechts € 107 (ter info een reikisessie los is € 57, dus dat scheelt twintig euro).

Prijs online retreat € 77
Prijs retreat + reiki  € 107

ik wil dit nu

Wow, echt bijzonder. Ik ben eerlijk gezegd een beetje sceptisch over online retreats, maar deze zit echt heel goed in elkaar.

Maud

Zowel de retreats als reikisessies: Lauri doet alles met zoveel liefde en dat voel je meteen.

Jessie Jazz

Wow, wat heeft Lauri een mooie energie.

Cindy

Lauri weet je in je innerlijk te raken… aanrader!

Paul

Mooie ziel, met een mooie visie. Lauri is altijd in staat om een glimlach op je gezicht te toveren en komt telkens weer met nieuwe concepten. Ik doe het liefste overal aan mee.

Marleen

Lauri is heel attent en zorgzaam. Ze heeft echt hart voor wat ze doet.

Geweeeeeldige sessie!! Prachtige muziek ook!!

Wendy

Dank je wel, super fijne sessie, emoties, tintelingen, voelt nu een beetje alsof ik kippenvel heb, zonder kippenvel. Wel rustig nu!

Famke

Het was heerlijk, kwam bij mij ook veel emotie los, ik voel me nu ruimer, opgeruimd lijkt wel.

Ramona

AANGEMELD VOOR DE FIRST AID SELF-CARE RETREAT EN WAT NU?

✓ Na een geslaagde betaling ontvang je een mail met een link naar de beveiligde omgeving. Bewaar deze mail goed en kijk ook even in je spambox. Tevens word je direct doorgeleid.
Creëer een fijne plek waar je niet gestoord kan worden. Leg een yogamat, fleecedeken, een dun kussentje, water, thee pen en een notitieblok klaar.
✓ Geniet drie maanden lang zo vaak als je wilt van jouw citytrip to relaxation.